Rock Am Ringoven 2018

Wild Romance


Wild Romance is de begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood en de iconen van de Nederlandse Rockmuziek.

De band die Rock geschiedenis schreef en steeds schrijft, en nog steeds Nederlands enige echte Rock & Roll Band die onze Harten sneller laat kloppen. Hun live Shows worden door zowel hun fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band van Herman Brood is altijd Hot, hun agenda stroomt vol met Shows in binnen en buitenland.

Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit BelgiŽ die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit zietÖ

Wel, anno 2022 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher & David Hollestelle - Gitaar en zang
Otto Cooymans - Toetsen en zang
Jo De Roeck- Zang
Gee Carlsberg - Bas
Jan 't Hoen - Drums:


Kijk voor meer info op Wild Romance


Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven