Rock Am Ringoven

Rattlesnake Shake


Waar vind je anno 2019 nog zekerheid? In alle chaos om ons heen zijn er nog maar weinig stabiele factoren. Gelukkig zijn daar de mannen van Rattlesnake Shake uit Oss om een reddende hand te bieden. Zij stomen al meer dan 28 jaar op hun eigen koers langs elk festival terrein, jeugdhonk, rockhok, motortreffen, poptempel en elke concertzaal.
Op hun palmares staan ondertussen namen als Paradiso, 013, de Effenaar, Paaspop, Festyland, Leidse plein en nog veel meer. Het is niet voor niets dat zij zich dan ook onder de beste coverbands van Nederland scharen na het winnen van de Clash of the Coverbands Publics Favourite award.
De mannen maken zoals ze zelf omschrijven 'Cock Rock', Rock met ballen dus. Mash-ups is their middle name, maar dan alleen als deze de stempel Rattlesnake Shake waardig is. Denk aan Motörhead met Dolly Parton, Metallica met Rob de Nijs, Snap met Linkin Park, maar ook Iron Maiden, Neil Diamond of de Foo Fighters zijn niet veilig voor onze muzikale slangenmensen. Met hun originele invalshoeken en spelvreugde krijgen ze geheid elke zaal plat.
Na 28 jaar zijn ze hongeriger dan ooit en op zoek naar meer dus steek je vuist in de lucht, laat het bier vloeien en proost samen met Rattlesnake Shake op het leven en de muziek!


Kijk voor meer info op Rattlesnake Shake of Facebook .


Rock Am Ringoven
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven